Referenties

Seven Smiles levert voor mij vooral een bijdrage op het gebied van versterken van mijn positie in het sollicitatieproces. Het meest kenmerkend aan de dienstverlening vind ik het feit dat er in korte tijd een vertrouwensband wordt opgebouwd. De werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering met een professioneel karakter.

Ik vind dat Seven Smiles zich onderscheidt van andere bureaus door het toewijzen van een persoonlijke job coach gedurende het outplacementtraject.

Commissioning Manager, Friesland Campina

Seven Smiles levert voor mij vooral een bijdrage op het gebied van het verkrijgen van inzicht in eigen kwaliteiten en interesses middels een uitgebreid assessment. Dit helpt enorm om focus aan te brengen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Het meest kenmerkend aan de dienstverlening vind ik het feit dat er gewerkt wordt aan de hand van een dashboard met een logische opbouw, wat helpt om structuur aan te brengen in alle activiteiten die nodig zijn om de concurrentie aan te gaan op de arbeidsmarkt. Denk hierbij o.a. aan een goed CV, een goed LinkedIn profiel, pitch, inzet van social media etc. Er wordt hiermee overigens niet rigide omgegaan, er is ruimte om op momenten andere keuzes te maken.

De werkwijze kenmerkt zich door professionaliteit en gedegenheid met oog voor waar de kandidaat op de diverse momenten behoefte aan heeft.

Teamleider Domeinen Burgerzaken, Gemeente Zwijndrecht

Kortgeleden kwam ik noodgedwongen in contact met Mark Remijn, outplacementadviseur van Seven Smiles doordat het dienstverband met mijn werkgever werd beëindigd, waardoor ik op zoek moest naar een nieuwe werkkring. Hierbij kon ik gebruik maken van de diensten van een outplacementbureau. Tijdens het kennismakingsgesprek met Mark vertelde hij duidelijk hoe hij het wilde aanpakken. Ik had hier een goed gevoel over en heb daarom voor hem gekozen. Het was ook een moment om eens goed stil te staan bij wat wil ik en wat kan ik. Ik heb gebruik gemaakt van het dashboard aangevuld met een assessment en gesprekken met Mark. Hij heeft mij professioneel, op een ontspannen maar duidelijke wijze, voorbereid op sollicitatiegesprekken en de zoektocht naar passende vacatures. Door deze prettige en gerichte begeleiding heb nu een nieuwe uitdagende baan gevonden.

Hoofd Technische Dienst, Desch Plantpak B.V.