Uitgebreid programma

Uitgebreid programma

Naast het online gedeelte uit het basis programma ligt er meer nadruk op het persoonlijke contact met de ervaren career coach. Dit programma is bij uitstek geschikt voor managers, directie- en bestuursleden waarbij de intensiviteit van een traject een belangrijke rol speelt. Deze trajecten worden uitgevoerd in samenwerking met Deen die sinds 1937 een voorname rol speelt binnen de Nederlandse HR branche. Assessment, coaching & training, executive search & management recruitment zijn samen met business improvement de core activiteiten van dit bureau.

 

Netwerk

In kaart brengen en benutten van je netwerk met name het ‘netwerk’ dat achter jouw netwerk schuilgaat. Wij leggen contact met bedrijven en decisionmakers.

Presentatie

Face to face en 1 op 1 trainen van presentatietechnieken en personal pitch  (trainingen).
U

Job search

Wij hebben krachtige geautomatiseerde zoekmachines en selecteren handmatig de beste vacatures voor je. Wij brengen je in contact met de decisionmakers.
i

Company Stars test

Welke banen passen bij jou? Wat zijn je sterke en zwakke punten? Breng met deze uitgebreide test van een halve dag je professionele profiel in kaart door persoonlijke gesprekken met onze consultants.

1 op 1 coach

Face to face gesprekken met 1 en dezelfde coach.
Z

CV check

Je CV wordt door ervaren adviseurs herschreven.
Duur traject: Maatwerk (gemiddeld 6 maanden)
Kosten outplacement: € 6.950,- (inclusief uitgebreid assessment)
Job search abonnement: € 43,50 per maand

 

Laat Seven Smiles je leiden naar een nieuwe baan!